Ce îmi bag eu în Phoenix

Promovarea şi suportul — la ce vă gândeaţi? Dar, pentru că sunteţi nişte bastarzi slinoşi care citiţi tabloide (monitorii de presă nu se pun), alt titlu nu se putea mai bun ca să vă servească drept felie de salam agăţată cu sfoară.

Despre ce este vorba: trupa împlineşte anu-ăsta 50 de ani (50 de ani — eşti nebun??? Cu o singură femeie dintre cele cunoscute până acum aş sta 50 de ani, şi ea ştie treaba asta, dar face pe interesanta), iar un alt bastard, destul de simpatic în schimb (sau, mă rog, nu atât de antipatic încât să merite o lampă cu halogen peste mufă) mă rugă să promovez pagina de Facebook pe care el a făcut-o ca să… nu ştiu. Să agaţe minore sub vârsta consensuală (da, aţi ghicit: 15 ani), să le spună că are acasă vinilul original cu „Cantafabule”, din ’75 (pe care un downist a uitat de la mână pân’ la gură şi a scris Cantofabule, dându-le prilej ghiorţanilor să polenizeze pe forumuri despre cum este corect), apoi să le cotârcească în dosul scenei, printre boxele de-un stat de om, povestindu-le lipicios despre fuga Phoenicşilor din ’77. Posibil.

Revenind: ăsta cu pagina căşună pe mine şi zise că dă o bere fiartă ş-un mic expirat în Piaţa Sudului dacă îi promovez şandramaua. Poftim: http://www.facebook.com/TranssylvaniaPhoenixOficial. Da, pagină oficială. Intraţi şi înjuraţi-vă între voi legat de cine e cel mai fan şi de cine înţelege cel mai bine ce-au vrut Foarţă şi Ujică să spună prin „ceţuri verzi, ceţuri de livezi” şi cât de fumaţi erau când au scris asta!

Bă, gata! Gluma-i glumă, da’ mă distrai destul cu voi. Intraţi, ca să nu muriţi proşti! În fond, e vorba de cea mai bună formaţie de rock a românilor.

Hai, m-aţi pupat! Covaci a-nviat!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s