Anunţ umanitar pentru Vali

Valentin Busuioc a fost diagnosticat recent cu histrionism, exprimat, cu precădere, în scris. Doritorii ana-paliativişti* sunt rugaţi să îi cumpere romanul, deîndată ce va apărea, în cursul anului 2011. În felul acesta, va fi ajutat şi Mihai-Emilian Bercea, care, odată ce se va vedea personaj literar publicat, nu se va mai plânge de lipsa sensului propriei vieţi. De asemenea, deşi este puţin probabil să o recunoască, Ioan-Alexandru Ionescu va avea vizibil mai mult succes de public la cântările sale.

______________________________________________________________________________________________

* a se vedea sensul cuvântului „paliativ” şi primul sens al elementului de compunere savantă „ana-„

Reclame

2 gânduri despre „Anunţ umanitar pentru Vali”

  1. lipsa sensului propriei vieti….si da,esti histrionic,oare? De asta esti tu asa de fericit in lumea aia mica si glorioasa pe care ti-o slefuiesti cu pana de gasca.
    Pentru mine Lipsa se constituie drept Teofanie,si nu e de façon,ca sa vorbesc si de celelalte cuvinte…”Sensul” tine mai mult de mecanica,asta il incropim fiecare dupa cum il duce capul, „propriei”,daca viata mea ar fi numai a mea atunci as fi un Buddha.. si ultimul cuvant si cel mai vag,asta si cu Lipsa,zici Viata,viata o simti,daca esti nesimtit atunci…
    Daca m-as plange,ai face criza de epilepsie….

  2. daca e s-o luam asa poti fii si narcisist,avem toate boalele,DSM ul e un rahat inventat de doctori,poti sa iei orice trasatura de caracter si s-o transformi in ” disorder”,devine asa ceva atunci cand intra in conflict cu aspecte ale vietii tale,ale performantelor tale si ale relatiilor cu ceilalti…
    Daca e sa ne jucam de-a psiho-chestii,atunci eu sunt undeva intre schizoid-antisocial-bipolar-borderline-maniaco-obsesiv-compulsiv-ciclotimic cu episoade depresive si maniacale strict delimitate temporal si avand o ciclicitate constanta…si uneori in cazuri extreme pot deveni paranoic si usor isteric.. :)) pam pam!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s