Ce caut eu aici?

Am mari îndoieli legate de faptul că am dat la masteratul la care sunt acum (Comunicare Politică şi Marketing Electoral, FCRP, SNSPA), deoarece cred în liberal-stângism cam tot atât cât cred într-un şobolan cu cap de leu, care suflă diluant prin urechi. Dar, vorba prietenului Tudor Mihăescu (nu pun ghilimele, fiindcă nu citez exact): din toată mocirla asta liberal-stângistă, unul dintr-un partid, altul din altă cocină ne-om găsi noi, la un moment dat, şi ne-om întinde mâinile pe deasupra glodului, ca să facem ceva pentru ţară. Tudore, sper să fi fost într-un ceas bun vorba aia a ta, pentru că, altfel, n-ar mai avea nici cine să tragă apa.

Reclame

4 gânduri despre „Ce caut eu aici?”

  1. Social-liberalismul exista, dar e destul de greu de explicat sau de definit. Ca orice ideologie care se respecta de altfel. Nu cred ca Masterul asta te ajuta teribil sa faci ceva politic pentru tara, cel mult sa ajuti pe cineva care sa faca ceva politic. Ma rog, lunga discutie. Succes, mie mi-a placut masterul, destul de competent

  2. Inca mai cred ca un specialist in comunicare are nevoie sa fie detasat. Nu stiu de ce intre ideea de a face ceva pentru tara si consilierul politic ideal nu gasesc sa fie o relatie de maxima compatibilitate… Sunt multe intrebari care imi vin in minte. M-as opri la una la care nu astept un raspuns dar al carei raspuns sincer, salvat de naivitati, cred ca te-ar ajuta: peste ani, cand vei avea pozitia de putere din care sa poti face ceva, cand si Tudor si alti prieteni vor fi in pozitii similare, tu si ei, fiecare in parte, veti mai vrea si mai ales veti mai putea sa va puneti in aplicare ideile?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s