Pentru Ioji Kappl

Ioji, dacă citeşti asta, să ştii că e urât ce faci. A tăcut Scârbaniciu şi ai început tu? De ce dracului nu faceţi şi voi un concert de anvergura celui de pe 28 aprilie? Că văd că o covârşitoare majoritate a fanilor Phoenix este de partea voastră. Sau nu mai aveţi inspiraţie? Ioji, mă dezamăgeşti (şi aici vorbesc cu cea mai pură admiraţie): ai compus jumătate din cel mai tare album românesc de rock de pân-acum (vezi, în sensul ăsta, clasamentul Radio3Net-ului), iar acum ce faci? Te plângi că unul cu voce hodorogită, dar cu vână de lider în el, are mai mult succes decât tine? Încordează-te din nou: adu-ţi aminte de perioada ’76-’77, când ai avut o ocazie imensă de a fi şef, şi pune-te în mişcare. Îl ai pe Mircea, îl ai pe Mani… Oameni care sfinţesc locul. Pardon: muzicieni. Dacă mă-nţelegi… Atât doar să te fereşti de posibilii Ţulă, care să bage zâzanie-ntre voi. Sau Ţulă cel de acum este însuşi Mircea Baniciu?

Pentru cei nelămuriţi:

http://www.bestmusic.ro/stiri/Te-intreb-pe-tine-soare-Unde-e-Baniciu-oare-Symphoenix+84065.html – comentariile semnate J.Kappl

şi

http://kappl.wordpress.com/2010/03/14/raspuns-la-atacurile-mediative-ale-d-lui-nicolae-covaci-la-adresa-fostilor-colegi-de-trupa/ .

Anunțuri

Un gând despre „Pentru Ioji Kappl”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s