Phoenix e pe metereze

Toţi cei care l-aţi înjurat pe Nicu Covaci, făcându-l singurul vinovat pentru plecarea lui Mircea Baniciu (situaţia cu Ioji Kappl şi Mani Neumann a fost discutabilă, ce-i drept), aruncaţi-vă de pe pod. Nicu nu ne lasă cu fundu-n baltă când vine vorba de vocalist (nu că Bogdan Bradu nu ar face treabă bună).

Omul de mai jos se cheamă Bogdan Munteniţă şi are o voce precum Mircea în tinereţe.

Reclame

2 gânduri despre „Phoenix e pe metereze”

 1. Bogdan Bradu are voce, dar cu Phoenix sună ca nuca în perete. Individul ăsta, în schimb, se potriveşte de minune. Şi totuşi, îmi pare rău după Ioji Kappl şi Mani Neumann.

  Frumos, frumos. Preiau. 🙂

 2. Bogdan I cel Simfonic are voce dar trebuie ca Phoenix sa se dea dupa vocea lui.Adica Phoenix sa-si schimbe total stilul.Un fel de etno-rock-simfonic.Sinteza aia cu Enescu s-a vazut ca-l pune in valoare pe Bradu.Din pacate stilul simfonic nu prea prinde la publicul larg in Romania.Asta-i un motiv pentru care Bradu nu-l poate face uitat pe Mircea Baniciu pentru multi fani.

  Bogdan al II-lea cel Blond este inlocuitorul perfect pentru Mircea Baniciu daca Phoenix doreste sa-si pastreze stilul etno-folk-rock.Acest stil are mai multi fani in Romania.Ca sa zic asa,e mai comercial.

  In ce ma priveste nu as exclude pe niciunul.Numa ca trebuie sa fie inclusi in idei muzicale ce li se potrivesc.Daca Nicu Covaci are in plan un proiect potrivit lui Bradu nu vad nimic rau in asta.Sint si alte trupe de folk-rock ce au facut albume muzicale care nu s-au incadrat in stilul cunoscut fanilor.

  Am vazut Colindul Casei cu Bogdan Muntenita.Phoenix are viitor si cu stilul vechi al trupei.

  Problema este ca nu depinde de dorintele noastre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s