Cremilia (primii paşi)

Mishu The Prince, prima dată când a-ntâlnit-o pe Cremilia şi s-a uitat la ea cu nişte ochi ozeniţi de o noapte pierdută cu Diablo 2, a văzut-o aşa, dintr-o bucată (prea dintr-o bucată, adică… un fel de bloc… un fel de Antantă sau de Puteri Centrale) şi s-a gândit: „Mă… asta nu prea pare a fi femeie… Asta cre’ că se-nmnulţeşte prin butaşi: îi prinzi ruda şi o altoieşti”, îşi încheie el gândul, hendricindu-se către Vali The Psychedelic, care stătea pe scaunul alăturat cu picioarele la gură, în obişnuita angoasă cauzată de avion. Ridicându-şi, deci, Mihai ochii din PSP-ul cu Diablo 2 (PSP care, cu ani în urmă, fusese cât pe-aci să fie aruncat cât colo de către Radu The Leprechaun, pe care Stelu’ îl compara cu diverse personaje de acolo), a zărit-o, în capătul coridorului, pe Dr. Emilia Zugschnauze (doctor în oceanografie şi în matematică – „doctor în meduze şi-n ipotenuze”, cum hăhăia Psihedelicu’), care, datorită locului de unde ieşea, avea o figură pe care se putea limpede citi un Δπr2 cauzat de sforţările asemănătoare luptătorilor de sumo, deşi femeia era normală atât ca siluetă, cât şi ca preocupări. S-a apropiat, deci, de Mishu şi, cu un uşor accent german, l-a întrebat:

– Nu vă supăraţi… Aveţi cumva patru supozitoare?

Bănuiala Printzului s-a întărit, astfel încât acesta, luat prin surprindere, foindu-se pe scaun şi uitându-se spre spatele pantalonilor, a bolborosit:

– Nu, eu, nu… Nu practic aşa ceva. Tu n-ai, bă? îl înghionti el pe impresar, bucuros să scape de povara răspunsului.

– … miii şapte sute patruzeci şi una de bucăţi… concentrice îşi ridică acesta ochii spre vocalist, încheindu-şi bolboroseala-apendice a viziunilor care îl frământaseră până atunci.

– Ai tu atâtea???? făcu Printzu’, cu ochi la fel de concentrici, gândind încă în termeni de resurse de la jocul de pe PSP.

– Atâtea o să ne facem, dacă ne prăbuşim de la altitudinea şi viteza asta, îi aruncă Vali o privire stranie. Săru’ mâinile, o zări, deodată, pe Emilia, scuzându-le, parcă, celor doi, dialogul martoricesc de faţă cu viitoarea femeie mishoasă.

– Bună ziua, îi răspunse ea cu aceeaşi valoare ridicată a lui πr2 pe figură. Nu aveţi cumva patru supozitoare?

– Mishule, parcă Ion are?

– Parcă da.

– Ioane… îi dădu Vali din greşeală un cot în gât atunci când se întoarse spre el. Scoate-ţi căştile din urechi. Şi nu mai asculta muzica aia de emoişti.

– Ho, dracu’, că-mi rupseşi beregata.

– Ai patru supozitoare?

– De ce? Care dintre voi doi e pe invers?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s