Bucuraţi-vă că sunteţi întregi

Haideţi să ajutăm cum putem oamenii cu dizabilităţi. Mâna sus cui i-ar plăcea să îi lipsească o mână, un picior sau să fie de-a dreptul în scaun cu rotile. Faceţi-vă cont pe Facebook, dacă nu aveţi: http://apps.facebook.com/causes/344540/37727603 .

P. S.: Goebbels a fost o jigodie la faza asta („60 000 de mărci costă societatea acest bolnav ereditar, pe parcursul vieţii. Camarade, aceştia sunt şi banii tăi. Citiţi Noul Popor, broşura lunară a Biroului pentru Politică Rasială al Partidului Muncitoresc German Naţional-Socialist”):

Reclame

4 gânduri despre „Bucuraţi-vă că sunteţi întregi”

 1. she was a good girl..
  daca nu eram intregi ne reciclau…sapun
  soylent green
  nu suntem in masura sa judecam actele petrecute atunci…
  Cert e ca oricine se afla intr-o pozitie de putere profita de asta in interesul propriu,chiar daca e nevoie sa incalce niste norme,check out faza cu mihnea ion si cu chitara tipului aluia….
  ceva de genul ala
  oricum holocaustul a fost o prostie ineficienta si inutila
  chiar daca ar fi exterminat ei toti evreii slavii si tiganii,in cateva decenii tot s.ar fi ajuns la aparitia unor asa zise ” rase impure”….
  factorul uman intotdeauna sfarseste prin a deforma ideologia originara si a o folosi in interese proprii…niste ipocriti,si pe de alta parte n-au stiut nici sa isi aleaga bine dusmanii
  astfel de manifestari sunt din start sortite esecului
  in locul holocaustului mai bine ar fi organizat niste examene..you take it it’s fine,if not you die..
  sau poate nu
  in fine,n-are nici un rost sa judecam…poate ca nu e chiar asa de rau ca holocaustul a existat,si nici nu cred ca asta a fost ultimul
  genocidul e intrucatva natural…intotdauna o civilizatie superioara va cauta sa le exploateze pe cele inferioare,si daca nu,sa le extermine
  Geobels a crezut in cauza sa,e la fel de victima ca si ceilalti,fanatic..sa apreciezi asta sau nu,vezi intotdeauna poti privi problema din mai multe unghiuri,asa incat trebuie sa iti dai seama ca e gresit sa invinovatesti una din parti,toti au fost victime..pe mine ma dezamageste faptul ca actiuile lor sunt inca idealizate de tot felul de organizatii gen ” noua dreapta” care mascheaza continuitatea ocolind cu tot felul de texte gen nationalism romantic,pastrarea identitatii nationale bla bla bla,cat mai e de aici pana la xenofobie,sovinism si chestii din astea….democratia permite acestor monstri sa creasca sub aripa libertatii de exprimare….
  prostia merge mai departe in manifestari antagonice de genul parada gay,urmata de cea anti gay,si dupa se ataca reciproc…jocurile astea desi inca inocente creaza numai victime.
  Ma plictisesc,sa se omoare -1+1=0 si pe zero asta are loc sa creasca ceva bun…prostia e dusmanul,ei sunt doar victime,gresesti atacand o parte sau alta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s