„Trilogia martorilor” continuă

O să vă mai sâcâi cu „Nox, Prince ‘n’ Psychedelic”, fiindcă are numai 30 de pagini, iar până la 150, mai sunt destule. De ce 150? Ca să fie un număr respectabil, să pot să mă duc cu ea la o editură, pentru publicare. Să-ncerc marea cu degetul.

Iniţial, m-am gândit să fie doar nişte scrieri mai mult sau mai puţin memorialistice, despre Johnny, Mishu şi Vali, dar s-au adunat şi întâmplări de povestit, şi personaje de portretizat, aşa că bulgărele de zăpadă s-a transformat în ditamai bolovanul. Păi, da. Ce? Romy a avut parte de o secţiune specială, ca Mike? Nu. Castela, ca Veta? Nu. Alda – soţia cea italiancă a lui Mishu din ultima parte a vieţii? Nu. Plus că Mircea The Witness, Bogdan „Ozzy” Popescu, Nicole şi Costy sunt nişte existenţe deloc fade, aşa încât merită fiecare un loc în fresca statuisto-mochetiştilor.

De-asta zic: mai răbdaţi-mă cel mult un an. Au trecut aproape doi de la primul ţipăt al Trilogiei (concretizat în monofrasticul „Johnny The Nox”, publicat pentru prima dată pe „Scriptovoma” – defunctul blog de Yahoo! 360), dar aţi văzut că, pe măsură ce timpul trecea, ritmul de apariţie a fragmentelor se accelera. Deci, până la sfârşitul lui 2009, estimez că voi termina de scris cele 120 de pagini, cu poveşti despre ceilalţi rockeri, mai mult sau mai puţin martori, de la statuie şi Mocheta.

Reclame

5 gânduri despre „„Trilogia martorilor” continuă”

  1. pentru „nachricht” nu iti dau drepturile de autor.. nici sa te pui in perciuni si sa bati din maini ca o foca nu ti le dau, ai spus mai demult ca o bagi in triologie.. well, nu ai voie, eu sunt autoarea, esti un bun copywriter, stii ce inseamna asta.. in schimb „brownpeace” poti sa folosesti, cu conditia sa se afle in acelasi context cu cel original.. si cam atat, spor la scris, scuza deranjul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s