Viitoarea poponăreală

Comunitatea homosexuală din România a anunţat ieri, după încheierea paradei, că, anul viitor, aceasta va avea loc în afara României, pentru a evita orice scandal. Ţările preferate sunt SUA şi Olanda.”Ne gândim cu prioritate la oraşul texan Myanus”, a declarat preşedintele comunităţii. „Vom alege şi un imn – cel mai probabil, „Bow Down Mister”, al lui Boy George”.

Reclame

7 gânduri despre „Viitoarea poponăreală”

  1. aha, si or sa se urcew toti in avion si or sa plece la mama naibii pentru un mars prin care nu deomnsotreaza nimic nimanui? nu prea cred… ei demonstrau aici pentru ca aici nu sint digerati. in suedia, degeaba demonstreaza. toata lumea e obisnuita cu asta pe acolo.

  2. Cei care le vor acorda drepturi celor care se declara gay sunt niste prosti…Adica_cum, sa ii vad pe strada sarutandu-se si facand alte prostii?….no way…Mi-a ajuns schimbul de exeperienta in Franta cand „scumpele” noastre gazde ne-au dus intr-un club de gay people….A fost cea mai scarboasa exeprienta din viata mea….N-au decat sa faca ce vor la ei in casa, dar sa nu ii vad pe strada ca o iau razna…Sa faca ce vor dar la ei in casa, nu in locuri publice…

  3. ‘ai, ce le-aş băga câte-un ardei iute-n cur, ca să-i dezvăţ de obiceiul lor.
    Mai greu e, însă, cu homosexualii genetic. 😕

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s